height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Safedirekt
Lukk
Kundvagnen är tom

Subtotal: SEK 0,-

Gratis leverans direkt till dig | Tel. 077-022 29 50

Försäljnings- och leveransvillkor

Priser och betalning
Priserna på Safedirekt anges inklusive moms och i lokal valuta, SEK. Safedirekt förbehåller sig rätten att ändra priserna på hemsidan och i andra publikationer utan föregående meddelande. Köp sker genom kortbetalning (Visa, Mastercard) eller faktura.
 
Safedirekt förbehåller sig rätten till ägande av den levererade produkten tills kunden har fullgjort alla skyldigheter till Safedirekt. Om kunden inte betalar i tid har Safedirekt rätt att dra tillbaka produkten. I de fall där Safedirekt har beslutat att återkalla varor är kunden skyldig att omgående returnera produkterna. Om produkten inte returneras till Safedirekt debiteras kunden kostnaderna för behandling och administration i samband med det enskilda fallet.
 

 

Frakt / Leverans
Alla produkter inkluderar frakt fram till adress / rampen / brevlåda på fastlandet. Safedirekt ansvarar inte för intern transport i byggnader. Leveranser sker till kundens adress av kvalificerade transportörer. Leverans sker som regel mellan måndag och fredag ​​från kl. 08.00 till 18.00. På "mindre" leveranser kan produkten levereras i brevlådan. Om inte annat anges kommer varan normalt att skickas inom tre arbetsdagar.
Normalt är varan på plats hos kund 3 till 6 arbetsdagar efter beställning.
 
Vid eventuella transportskador är det kundens ansvar att fylla i / beskriva skador på sändningsnoten. Fraktbrevet måste undertecknas av både kunden och transportören och skickas till Safedirekt inom 3 dagar.
 

 

Produktgaranti
Safedirekt följer alltid svenska lagar och tillverkarens garantibestämmelser. Franz Jäger har alltid 5 års garanti mot fabriks- och produktionsfel. Se https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/sweden/index_sv.htm 
 

 

Våra unika garantier
Läs mer om våra unika garantier här:
www.safedirekt.se/pages/vara-unika-garantier
 

 

Inköpsinformation
Du som konsument har 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog varan eller eventuellt en större del av den. Innan retur skickas måste Safedirekt informeras, det kan du enkelt göra genom fliken "kontakta oss".
De returnerade produkterna måste vara oöppnade och oskadade. Vid retur måste produkten packas bra (helst i orginalförpackning). Transportskador som orsakas av felaktigt förpackad produkt debiteras kunden. Varor som returneras mot postorder hämtas inte av Safedirekt. Safedirekt tar inget ansvar för sändningen av de returnerade varorna. Eventuella returkostnader betalas av kunden.
Ångerrätten gäller inte om plomberingen är trasig. Ångerrätt gäller endast om varan med originalförpackning är i oförändrat skick. Om förseglingen är bruten skickas produkterna tillbaka endast på speciell begäran av kunden. I sådana fall debiteras ny fraktkostnad. Ångerrätt gäller inte för företagskunder.
 

 

Betalning
Företag eller kunder från offentlig sektor kan efter överenskommelse få  faktura med förfallodatum på upp till 30 dagar. För företags- och privatkunder gäller Nets kortbetalning eller faktura, med betalning på förskott. Eventuella andra betalningsmetoder måste avtalas i förväg.
 

 

Förbehåll
Safedirekt reserverar sig mot eventuella stavfel och prisändringar.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke